Bemutatkozás Premivit, kreatív takarmányozás

 

A Premivit Kft-t 2012-ben hazai takarmányozási szakemberek alapították. Célunk, hogy a vállalat szolgáltatásaival, szakértelmével és termékpalettájával hozzájáruljunk az egyes állattartó gazdaságok lehető legoptimálisabb termelési és gazdasági eredményeinek kialakításához, valamint az állati termékelőállítás során fellépő környezetterhelés csökkentéséhez.

Partnereink számára komplex szolgáltatást nyújtunk, amibe bele tartozik az állattartó telep szakmai szempontok szerinti felmérése, az egyes termelési csoportoknak megfelelő receptúrák összeállítása és költséghatékony megoldások kidolgozása az állattartással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Takarmányozási megoldásainkkal elérhető a takarmányhasznosítás hatékonyságának javítása, amely gazdaságossági, élelmiszerbiztonsági és környezetterhelési szempontból is előnyös. Az egyedi megoldások fejlesztése egyetemi laboratóriumok, tudományos intézetek és nagy tapasztalatú, tudományos fokozattal rendelkező szakemberek együttműködésével történik.

Partnereinkkel a kölcsönös megbecsülésen alapuló, hosszútávú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. Az állattartás számos területén nyújtunk segítséget, javaslunk alternatívákat az adott feladat megoldására vonatkozóan. A hazai sertés-, szarvasmarha- és strucctenyésztés számos meghatározó, kiemelkedően jó termelési eredményekkel rendelkező vállalatával állunk kapcsolatban. Vállalatunk partnerközpontú üzletpolitikájának és innovatív fejlesztéseinek köszönhetően megalapítása óta dinamikus ütemben fejlődik egy telített piaci környezetben. Termékpalettánkban új megoldásokat magukban hordozó termékek szerepelnek, amelyek eredményesen működnek a hazai állattartó telepeken.


Hisszük, hogy céljaink közösek és rövidesen partnerként dolgozhatunk együtt vállalkozása eredményeinek javításán.

Csapatunk

Vállalatunk jelentősen eltér a takarmányiparban érdekelt többi cégtől, ugyanis a dolgozók egyben a vállalat tulajdonosai is. Hisszük, hogy személyes sikerességünk szorosan összefügg partnereink sikerességével, ezért ennek a filozófiának megfelelően végezzük munkánkat.

Balogh Anita
ügyvezető

    +36 30 221 4171

Mikoss Gábor
ügyvezető

    +36 20 483 4572

Dr. Elek Péter
takarmányozási tanácsadó

    +36 20 428 0020

Mikoss László
takarmányozási tanácsadó

    +36 20 218 9531