Termékek Sertés

Sertés

Figyelembe vesszük partnereink körülményeit és lehetőségeit, majd kialakítjuk a személyre szabott megoldási javaslatokat. Mindennapi munkánk során partnereinkkel nyitott, korrekt kommunikációval segítjük egymást. A telepeken mért adatokat és termelési mutatókat elemezzük, értékeljük, majd a kitűzött céloknak megfelelő takarmányokat alakítunk ki. Termékeink összetevőit minőségi alapanyagok adják, legyen szó aminosavakról, adalékokról vagy enzimekről. A legújabb tudományos kutatások eredményeit felhasználva folyamatosan fejlesztjük termékeinket. A közös munkában, a kölcsönös megbecsülésben hiszünk.


Malac takarmányok

Baby, Prestarter, Malac takarmányaink kialakításánál a stabil indulást és a fiatalkori növekedési erély kihasználását tűzzük ki célul. Magas beltartalom, minőségi alapanyagok és innovatív adalékok találhatóak termékeinkben, amelyek partnereinknél nap mint nap bizonyítanak.

Tenyész süldő és koca takarmányozás

A tenyészállatok felnevelése meghatározó a későbbi termelési eredményekre nézve, ezért nagyon pontos, minőségi takarmányozásra van szükség. Ezt követően a modern kocák igényeit ki kell szolgálnunk, hogy jól vemhesüljenek és magas alomszámot tudjanak felnevelni. Nem egyszerűen „táp receptet adunk”, hanem takarmány adagokat készítünk a modern kocáknak, amelyek így sokkal jobb teljesítményre is képessé válnak. Egyeztetünk a telepi menedzsmenttel és lekövetjük az évszakok változásait, hogy az időjárás negatív hatásait enyhítsük a termelésre nézve.

Hízó sertés premixek

A telep pénzügyi eredményességét döntően befolyásolja a hízlalás hatékonysága. A technológia, az állategészségügyi státusz, a genetikai potenciál és az alapanyag árak figyelembe vételével alakítjuk ki az ideális hízó takarmányokat az adott telepre. Javaslatokat dolgozunk ki, amelyekkel a takarmányok olcsóbban, költséghatékonyabban alakíthatók ki. Az ipari melléktermékeket ésszerűen használjuk fel, pontos kalkulációkat végzünk azok létjogosultságáról.

Premivit kiegészítők


  Tejporok

  Magas minőségű, versenyképes árú tejporok sertéstelepek részére.


  Toxinkötők

  Több éves kutató- és fejlesztő munka eredményeként valódi, tényleges megoldás, versenyképes áron a mikotoxinok ellen.


  Lenex

  Hőkezelt lenmag búzapehely vivőanyagon. Felhasználásával lehetőség nyílik a megfelelő linolsav/linolénsav arány beállítására a koca és malac takarmányokban. Jótékony hatással van a szopós malacok vitalitására, a vehem megmaradásra és malacok bélállapotára is. Tudományosan és a gyakorlatban is bizonyított termék versenyképes áron.


  Bélflóra szabályozók

  Ezekkel a termékekkel csökkenthető a felhasznált antibiotikumok mennyisége, sikerrel vehetjük fel a harcot a különböző patogénekkel szemben. Erősíthetjük, támogathatjuk az immunrendszert és javíthatjuk a termelési eredményeket. Forduljon hozzánk bizalommal!